fredag 29. juni 2012

.....

Itte midd, men infeksjon + infeksjon i lommeboka. Agria er fornøyd med øss :)

Ny narkose..

Rappern ligger i ny narkose. Trolig hårsekkmidd :(. Det må bort fort, for neste helg er det fuglehundkurs. Dyreforsikring er fint

Tore på haratrening

Tore satser hardt på hara i år, og lagt opp eget treningsopplegg for å ivareta rykte son bandens beste harajeger. Mer var det itte å rapportere fra Lisætra i går.

fredag 22. juni 2012

Skyting

Da var det skyting på Lisætra i går. Veldig variable prestasjoner må sies, men Tore ser ut til å være nærmest jaktformen. Bjønndalen dukket opp med ny hagle med ekte hara-reim på. Ser også at året i Finmark har gitt skikkelige Finmarkslegger. Her er det bære speile seg i glansen :)  Vel, vi får fortsetta å træne!


lørdag 16. juni 2012

Test firejuling på vårstengte veier

Ett anonymt medlem av Rvjff har testet yr en ny firehjuling for bruk på vinterstengte veier. Fire hjul for å unngå marktrykk. Regner med vi får en rapport på testresultatet.


fredag 15. juni 2012

Jakt på bjørn og ulv i Ringsaker - Hamar Arbeiderblad

Jakt på bjørn og ulv i Ringsaker - Hamar Arbeiderblad 

Rappern på sommerkurs

6-10 juli så drar je og Rappern til Sætesdal på sommerkurs for fuglehunder igjennom fuglehundskolen. Dressur, jaktdressur og fugletrening står på programmet. Teori og praksis. Så nå har jeg vøri å kjøpt et par ekstra viltnett :) Her lukter det fugl! Fytti pokkern skinn

Gås på Malungen



Snappa opp et bilde fra Feis som var lagt ut på Malungen sida. Gåsepar som er ute med ungene. Oppdrag for Gåsebanden! Skjal visstnok gå ann å sjå unga som tøffer bak..

torsdag 14. juni 2012

Uten vann duger ikke helten

Godt med litt freskt vann etter en lang sykkeltur :)


Oluf satser på stående katt ?

Går jo rykter om at Oluf er på utkikk etter ny jaktkamerat, men går han for katt?? Observert med en foringsautomat til katt, så får vi se hva det vil resultere i ...


Skyting

Ja, da vart det endelig litt skyting. Litt rufsete for undertegnede, men grett nok lell. Bikka vel 20 alle man trur je.

Elgjegera, Tore og Erik tok ei runde med rifla. Og Eriksfalletdødaren viste at han nok blir å regne med. Inner treff på treff ble rapportert.

Så får vi finsikte på bana neste gong :)

fredag 8. juni 2012

Aspirant

Gunnar har vært med et par ganger på elgpostrydding i vår. Som alle aspiranter må ha "gå gradene". Trinn 1 blir her tatt hånd om av min navnebror: Lær en sau å si "hjelm". (Hva nå enn det har med elgjakt å gjøre...)

Lisetra 7/6-12

24

torsdag 7. juni 2012

Nei...

Det er vel på tide å begynne å blogge at ved.. Eller rettere sagt, begynne å forbrede seg til jakt. Nå er det laber aktivitet i bandemiljøet. Itte tatt ett skudd, itte fønni ett reir, itte drøkki no kok-kaffe... hau. Det er bære å skjerpe seg merke je