onsdag 25. november 2009

Bandetur 20-21 nov Tomrop



Fredag ettermiddag var det klart for Bandetur på Tomrop. Erik Tiurlaus, Espen og Undertegnede inntok koia ved 5-6 tida og inntok en herlig rakfisk måltid. Tore T-bag annkom ved 9-tida og vi hadde en hyggelig kveld. Både akevitten og Tiurhistoriene klang rundt bordet. Erik serverte også ei historie om ei lita orrhøne og ei rype tror jeg det var, men for å være helt ærlig trigga ikke den historien nevneverdig så jeg falt litt av. Mens vi tre Tiur-skytterne hadde mange heftige historier på lur.

Lørdag morgen var det klar for jakt. Litt akevittdunst fra morgenene av, men ved godt mot. Tore gikk med Tetrix, Erik med Eira - mens jeg ble med Espen og Balder. Vi så utrolig lite fugl, men Espen fikk skutt på en hane som seilet over oss. Traff bra, men like før den deiset i bakken fikk den vind under vinga igjen og forsvant. Balder fant den igjen, men den var i god form og forsvant. Like før lunsj ringte Bjønndalen med gode nyheter. Han kunne fortelle at Erik hadde bommet på tidenes Tiursjanse. En tiur som seilet ned fra et tre 30 meter fra Erik, helt åpent. Klundret med avtrekkere, og det var det. Tore hadde hatt flere loser med Tetrix, men uten resultat. Bjønndalen hadde jaktet hare, og muligens skadeskutt en tiur (se egen sak)

Stort tyribål til lunsj i felleskap, før vi tok ei ettermiddagsøkt. Vi så brukbart med fugl, men lite gode sjanser så dagen ebbet ut for alle mann. Godt med en koietur!

Takk for turen alle mann!

1 kommentar:

Anonym sa...

ÅRNTLI FUGGULBIKKJE PÅ BILDE Å! DÆSSA SVARTE SOFABIKKJEN HAR ITTE HØLT UT SESONGEN, HELL STÅR SOM I STÆNN PÅ RUGDN HASS BJØRN UTTAFØRR BILDE KÆNSJE?