mandag 7. desember 2009

Vinterjakt og nytt medlem av Tiurklubben



Tore, Tetrix og undertegnede dro ut Søndag for ei økt i vinterskogen. Tung snø og vanskelig vind, så det var litt vanskelig forhold. Tore hadde vasset i fugl her dagen før, men som oftes når han har gjort det er det lite fugl der dagen etter ( om det var noe der dagen før da?? ) Vi fant ivertfall en del PISS, og Tetrix hadde en par gode loser. Undertegnede kom perfekt inn på 2 av losene (Røy), men fant ikke fuglen mens de satt, og som vanlig klarte de å smyge seg ut uten hagl under fjørdrakta. Var borti flere Røy og Tiur, men.... Løsnet 2 skudd, men.....

På vei hjem var jeg og hogg ned et juletre på Tøråsen, og så ØL-mobilen kjørte forbi i rasende fart. Vel hjemme og igang med middagen fikk jeg en MMS fra Ø.L (vørter). Ganske skeptisk med MMS fra den fronten når jeg står å lager mat, men valgte og åpne den! Der var det bilde av en stolt Tiur-jeger. Sindre hadde lagt sin første Tiur i bakken og debuterer i en alder av 14 som Tiurjeger. Personlig glad jeg ikke har blitt slått av en 14 åring, men det er vel såvidt jeg kommer på ingen i omganskretsen som har blitt heller! Eller vent litt...... Åssen var detta der att?

Gratulerer til Sinder og velkommen i det gode selskap! Men hadde du lånt GPSen hass far?

Var forresten flott å se ett vettug bilde av en Lindgrener med Tiur! Oppfordrer Senior til å velge samme bekledning som Junior når neste bilde skal tas! (Uansett årstid)

3 kommentarer:

Anonym sa...

PISS http://www.youtube.com/watch?v=C89Tb7RrLSg

Anonym sa...

Det bildet her av junior med Tiur er verson 1,dvs "ligth-utgaven" til bruk på bl.a div forum der jeg vet ar det en det sarte sjeler(som bare er missunnelige,Erik) som titter innom.. Bildet av senior med Tiur som har blitt kommentert her inne før,er såkalt verson 2 for bruk bl.a i familie-middager og høy-tider ellers;-) ps: det finnes også en verson 2 av bildet med junior..
Hvis dette er av intresse kan bildet bli sendt til dere som mms-melding ved behov.
Ø.L (vørter)

Anonym sa...

Som gravende journalist så er all info av interesse! Alt som er godkjent av far :) BG