tirsdag 4. januar 2011

Oppsummering


Det har stått "0 dager igjen av jakta" en stund nå, og det er forbløffende stille på bloggen... Ville bare minne dere på å levere fangstrapport for jaktåret 2010. Husk spesielt å fylle ut "felt tiur"-rubrikken for de dette er aktuelt for. Har hørt foreløpig resultater fra innleverte rapporter at det er vanvittig mange som har fått tiur-uttelling i fjor. Så å si samtlige. I 2010 var det i praksis å gå til skogs å fyre av et skudd på må-få så var tiurfangsten i boks. Det forklarer vel hvorfor mange har fått tiur, men det skaper også forundring over at noen ikke har klart det (til tross for dusinvis av jaktturer...)

Vel, vel, nok om dæ... Ønsker alle vørterøldrikkende jegervenner et godt nytt år!!!! (Burde vel samlet en jeger-gjeng snart om utvekslet jaktskrøner fra året som gikk... Hadde vært artig... Som vi sier i Vællset; "Vi får sjå a vet u... Vi får tenkje på det!")

3 kommentarer:

Andre sa...

Vil ønske alle jegere et riktig godt nyttår! Må si at vi hadde en fin høst og bra med vilt å sjå.. Mene å huske at det ble en tiur også på meg, men det går litt i surr i antall og hvilket år dem er skutt... Dere får itte glemme at det ær harajakt etter jul da gutter, så jakta ær forsåvidt itte åver.. For min egen del dræg je tel Alta å bor der ei stønn... Farlig å gro fast vettu.. :) Je skal blogge litt i fra Alta.. Blir nok itte bære jakt men litt fisking også.. Ætter fisk! Så følg med på bloggen ... Vi snakkes ! Bjønndal`n

TIURMESTERN sa...

I Mine øyne har det ikke blitt felt en eneste Tiur. At noen har fått "tiur" i apostrof med liten t, kan ikke sammenlignes med en Tiurmester-Tiur. Je har dreti kabler som er større en TP sin "tiur" og Røya mi var større en Bjønndalen sin "tiur". Tore S var itte mye over en orrhana den hell.. Erik skjøt igjennom den ene "tiurn" sin og var vel ingen som var over 3 kg.Står vel uten både voksen Tiur og ælmeningstiur. ØL har vel også bare skutt noe "tiur" meg bekjent.

Detta blir for bedriftidrett å regne i mine øyne. Jeg spiller i Elite-serien. Dog kanskje et lite snev av Adecco i år, men fortsatt langt over bedriftsidrett. Dom je skjøt på i år var for grove tell å dætta for hagl. Som vi ekte Grønbergera sier " en Mester er en Mester - så får folk flest kose seg med kylling"

Sosialt lag så har vel TP langt på veg småinvitert litt?? Je treng forresten itte sjåfør.

bertil gåbort sa...

...men følgebil med gnagsårplaster!?