fredag 28. mai 2010

Hå hå hå

Bjønndalen ringte ved 8 tida i går kveld og lurte på om je ble med på en serie på Lisætra. Vi var litt sent ut, men da vi annkom var det Haraskyting, mesterskapskyting og full pakke. Erik hadde lurt seg utpå der for å skaffe nok et trofe, men vi hørte itte noe Erik Ø under premieutdelinga. Så det vart itte Ræv på Erik i går ( ivertfall ikke på skytinga, hvis det ikke var noen andre som hadde brunøye på kornet)

Vi vart litt stressa av vår sene annkomst, så skytinga vart så som så :(

Men vi hadde en misjon tell på turen, og dro oppi skogen en tur for å blinke ut litt tell høstjakta. Og etter en liten biltur såg vi en helvetes diger tiur som lettet fra ei hogstflate. Var så diger så det var bare så vidt den klarte å lette ta bakken! 6,5 kg garantert! Prakteksemplar av en svartgubbe som vi har merket av tell høsten! Så mens Bjønnis er på harajakt 10 september, så får je legga ti en magnum å ta en tur! Kjente hjertepumpa begynte å slå i jaktmodus! Ikke lenge igjen nå - 105 små dager!! Med bra beite er denna Tiurn der godt over 7 kg, det er det liten tvil om! Var også innom den nye Elgkoia på rasan som begynner å ta form! Ser meget bra ut! Låg noe å fløt utpå Rasan au, som lignet litt på gjessssssssss, men var nok svaner :)

3 kommentarer:

Anonym sa...

7 kg ja. spiste den kraftfor?

Anonym sa...

Sjølbilde hass'n bjørn væg 6,5kg... 7kg mæ ramme!

Bjørn G sa...

Kalle Tiurn min for Sjølbilde ja.. Hvorfor ikke! Men var nok ikke riktig 7 kg den, men var nok så diger at med bilde og ramme bikker den nok 7kg ja!