fredag 28. mai 2010

Tips fra gode jaktkamerater


Vi i banden er jo kjent for å fremtre som en enhet innen jakt. Hvem som skyter Tiur er jo ikke noe vi tenker på i stor grad, bare vi har nok Tiur til Fuglebordet. Det som betyr noe. At jeg har brystfileter i frysern fra en stortiur på 4450 kg, og brystfiletene veier over 1,5 kg er jo ikke noe vi har fokus på å spre rundt på bygda. Da har vi nok kjøtt og alle blir fornøyde. Vil ikke tro folk tenker over hvem av oss som skyter og ikke skyter Tiur egentlig. Kan tenke meg at folk nesten ikke vet at det er en i banden som ikke har skutt noe Tiur enda. Men det er jo heller ikke noe å nevne slik så det kjæm ut.

Men siden situasjonen er slik ( ikke for at det har noe å si at noen ikke har skutt Tiur), så hadde det jo vøri artig om siste mann hadde skutt tiur au, så han kunne vist unga og bikkja fått en vinge å lukte på. Ny børse har jo blitt nevnt, og siden skudd på kort hold har vært et problem har vi funnet den ultimate børsa for å løse dette problemet. Rett og slett ei børse som tar bort hele holdet. Løsningen var klar allerede på 1500 tallet, så mange år som Tiurlaus har vært bortkastet. Genialt! Litt tung å med, men du kan jo skyte Tiur på topp med å lure hele børsa oppi stjerten på fuglen før du fyre av.
Gode kamerater stiller opp med gode tips - så får vi se om det gir resultater! (altså har jo ikke noe å si hvem som skyter Tiur - men frysern min begynner å bli stappa full - så greit at vi deler litt på slik at je ikke sitt med dobbel strømregning for å holde frysern i gang hvert år)


Ingen kommentarer: