torsdag 26. mars 2009

Perfekt for Erik!




Funnet den perfekt saken for Erik. Både for egen del, og ikke minst for andre brukere av almeninga. Vi blir kvitt et stort miljøproblem i Romedals skoger.
Se på denne lista over ting du ikke trenger når du er på tur: http://www.klikk.no/friluft/friluftsliv/article441778.ece#title5
Vil si dette er dårlig journalistikk.
Dass må Erik ha, Burger må Stinten ha, Grillspyd må alle ha. Klubba nederst på bilde kan være grei å ha i sekken når jeg får plukket en 6,5 kilos tiur ned på bakken. Nei detta var dårlig journalistikk Andreas Carlsen! Banden trenger så si alt du har på lista di. ( link sent Andreas Carlsen )

3 kommentarer:

Anonym sa...

Husk at Erik må ha GT-utgaven dagen etter at vi har ligget på koia... den med spyposestativet foran.
(PS! Erik må også ha patronholder på dassen sin, siden disse har en tendens til å forsvinne mens han er "på jobb". Dassen til Erik bør ha en sudoku-boklomme, slik at vi andre har noe å gjøre mens vi venter på at han fyller plastposer...)

Anonym sa...

Viktig at han deler ut sudokuboka før han setter seg.. Så vi ikke må gå å hente den da det står på!

Anonym sa...

Det var jo underforstått, ja...
Ekstrautstyr på dassen kan jo være værhane, slik at de ventende kamerater kan sette seg trygt ift eimen. Kanskje en fordel om værhanen ikke er formet som en tiur da denne trolig blir beskutt (og truffet for de mer rutinerte jegere). Dersom Erik har treg mage kan det være en fordel om værhanen var formet som en tiur. En haglsverm (selvfølgelig av bismuth eller annet lovlig hagl) i ei blikk-plate rett over hodet ville satt fart på sakene tenker jeg:)