lørdag 28. mars 2009

Ut på (tiur)tur



Halve banden og en lovende aspirant tok turen til skogs i dag. Resten av banden hadde fått tilbud, men tøfler og kong alkohol satte en stopper for deltakelse.


For at ikke alt skal dreie seg om jakt og vørterøl, bestemte vi oss for å være litt kuturhistoriske, og la turen innom ei forfallen sæter. Det var jo ikke mye å se, så turen gikk til ei orrhana-myr. Gårsdagens snøfall ga gode muligheter for å finne ferske spor. Etter å ha krysset noen-og-femti haraspor (altså langt fra bilvei) var vi fremme, og kunne konstatere bra aktivitet på myra, tross hardt uttak sist høst.


Etter dette gikk vi en runde i traktene, laget bål, drakk vørterøl (selvfølgelig) og slo noen skrøner... Med stinne buker vraltet vi i vei hjemover... og hva fikk vi se? Rykende ferske tiurspor ("de var helt varme", sitat F.F.) og jaggu var det slepemerker etter vinger. Spill!!! Skulle ikke forundre meg mye om det var en leik i nærheten...


Vellykket dag i skogen som forøvrig bød på et titalls orrfugl, knallbra skiføre og enda flere haraspor (fortsatt langt fra bilvei).

2 kommentarer:

Ts sa...

...og det værste er, Erik dreit ikke i skogen i dag! Nå står itte væla tel påske!

Anonym sa...

Artig artig... !