torsdag 10. juni 2010

God Gordonside

Her er en link til en flott Kennel som holder til på are sia som er ivrige jegere og hundeoppdrettere av Gordon. Mange fine artikler der som jeg kan anbefale. Dette er folk som trenere bikkjene hardt og mye. Resultatene blir deretter, utrolig fine hunder som er godt trent både fysisk og til jakt.

http://www.tiurheimen.com

Hunden som heter Vette (bilde av på forsiden) skal de prøve å sette valper på i 2011. Har satt meg på liste der, så får vi se om det blir noe av. De tar ikke opp bestillinger før hunden er drektig, så intet er avgjort. Navnet på Kennelen passer jo også bra til min Yrkesjegertittel, Tiurmester. Lukte vel ikke akkurat lite Tiur for å si det slik. Men er vel noe ledig fryserkapsitet litt lengre oppi Øgardshøgda, så det går vel grett.

Artikkel etter første Tiur senhøsten 2011 er ivertfall klar: Tiurheimens Vettes valp, Tiurmesterens Rapp (Rappern) felte sammen med Tiurmesteren selv en stortiur på hele 6,5 kg like ved Øvre Tomrop. Tiuren hadde blitt jaktet på i flere år, men ikke møtt sine overmenn før i dag.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gjør seg fint i sofaen dæssa bikkjene. Kondolerer med valget!