mandag 14. juni 2010

UKAS QUIZ

En vill mann bloggen har stor suksess med ukas quiz, og banden er selvsagt ikke dårligere. Ukas Quiz er som følger:
Hvilke 3 personer er på jakt sammen her? Tilleggsspm: Hvor er de på jakt?

6 kommentarer:

Anonym sa...

Andre, Fritjof og en Arvesenkar ved Sorten?

ts sa...

Erik står for 99% av all driting i allmenninga, så han er med! Ser at ei ruke er midt i en sti, så da er ØL også med. Om det skal forstille kanin eller hara nede i hjørnet er jeg usikker på, men bjønndal'n elsker harajakt og har seg som en kanin for tida, så han er med! TP er en jævel til å finne rådyr langs jernbana, så han er med. Ingen skyter prosentvis flere høner enn Grønberg, så han er med!Jeg tror jaggu han superkule lerdueskytteren med gule briller på Lisetra er med også, til Eriks store glede. Ser at dette ble flere enn 3 jegere, men det er plass til så mange på myrkjølen rundt Holmtjernet. Fotografen er undertegnede, så han er også med.

Bjørn G sa...

Hva er detta for noe viss-vass da TS ? Prosentvis flere høner?? Jeg ligger nå på Rundt 50% svart, og det er ikke mange i banden som kan skilte med en slik prosentsats! Du er da rene brunfuglkongen sjøl, Erik har vel utrydda noe svart i et orrfuglkull, men skyter bare brunt av voksent. Bjønndalen skyter jo bare kyllinger som er litt vanskelig å bedømme om det er brunt eller svart.. Nei dette er "jaktsynsing på lavt nivå" og hører hjemme i en Team Antonsen sketsj. Fotografen er undertegnede, så igjen faktafeil! La denne bloggen bli en faktablogg, og ikke slik vill synsing og latterlige påstander som kan skade en Tiurmesters rykte!

ts sa...

Snakker om fakta... Ryktet om at du er Tiurmester er et rykte du har satt ut selv, og du brukte selv ordet viss-vass :)
Trodde ikke vi var så nøye på opphavsrett på foto her heller ;)

Anonym sa...

Hrmf..Du a?

Tiurmester sa...

Svar på Quiz - så er det Harapusen Bjønndalen ute til venstre som sikter inn på Kyllingene.. Du har ØL i midten som har lurt de to andre tett inn til seg for å rett mot rukene sine, så har du Skogsdriterjæveln sjøl EØ som har dreti rundt ælt, og sikter så inn på Kyllingkullet. Riktid sted er Holmtjernet i Nordenden.