mandag 28. mars 2011

Villmarksmessa 2011



Da var Villmarksmessa over for å år. Fant ikke noe spesielt til eget bruk, men fant noe spesielt for bandemedlemmer og bandevenner.


Fant ei flaske med god reveurin faktisk. Lurer på om det er TP som har levert det? Gått rundt å tatt urinprøver av "varme tisper" . Fin fritidssyssel på Ilseng det. Solgt det under dekknavn som Amerikaner. Fantastisk produkt.  Produkt nr2 var rett og slett noe som er perfekt sammen med Orrhanelokken til "Skarven-Tore". Når en orrhane hører fløyta går, og ser denne lokkebamsen på myra er det nok bare å finne frem viltposen.


Produkt nr 3 var litt spesielt. Da jeg kom inn i messa sto det at det var en perfekt grill for å grille hel orrhane. Så observerte jeg Bjønndalen var bortom og snakket med de - da jeg gikk forbi senere var plakaten endret. Men her snakker vi nok om Tundra Tiur. En Mestertiur hadde knapt fått plass til en brystfile inni denna grillen der.  Men Tundra-tiur og orrhane er vel to sider av samme sak - slik størrelses messig sett.


Vi har også blitt kontaktet av bandet Hestesko som holder på å spille inn en ny versjon av Vørterøl til de grader av gull. Så fort den blir ferdig skal vi legge den ut på bloggen! Dette er aldeles perfekt! For et band!

Ingen kommentarer: