mandag 12. oktober 2009

Mer Elg

Sorten er ferdig, så da er vel det pr i dag åpent for fuglejakt :) Ble visstnok dramatisk avsluttning på jakta, uten at je vet mer enn det.

Bjønndalen har felt en kalv! Gratulerer med den. Mer info får jegeren komme med. Pr Lørdag var det igjen 1 elg på kvota der.

Åsaga har vel igjen noen dyr på kvota, men litt usikker på hvor mange? Tror det er igjen 3-4 dyr? Onde tunger vil ha det til at Tore sin okse var nede på veien for å gruse? Var det en kompiss av Haltpinken?

På Rasa.no leser jeg at det er felt 77 elger i Romedal og 34 i Stange. Det er også lagt ut jaktkart som viser status for de forskjellige lagene : http://www.rasa.no/jakt_kart

1 kommentar:

Anonym sa...

Jepp,ferdig! Ble ferdig på lørdag,jakta kvige/kalv som siste dyret,men endte opp med en 8-tagger okse...Geir W gikk med bikkja på fæl,fikk øye på dyret inne i tetta 5-10m foran seg,tok rifla av skuldra(kunne jo hende det var dyr vi skulle ha)å der kommer jævæl`n i full fart imot med horna nede,Geir rekker å skyte 1 skudd før den store svarte skyggen treffer`n så`n går i bakken,Geir kaster seg så opp igjen,der har oksen på ny "inntatt stilling" nå på andre sida på 10-15m,han får da skutt ett skudd til i dyret å heldighvis traff`n skikkelig da. Geir blødde fra kinnet og fikk en skikkelig kul midt på brystet,men vi slapp å kjøre`n på legevakta,tømte heller tiin Jegermaister å tok`n med på fæst! Blir egen reportasje i Stange-avisa denne uka.
Ø.L.(Vørter)