onsdag 7. oktober 2009

Rakfiskdunsten begynner å gi resultater

Rakfiskdunsten begynner å gi resultater. Tipper det meste av elgen rundt Åsaga begynner å gå i svime etter at 10 mann har levert rakfisken i retur på utedassen! Syns je kjente en besk eim på trappa i dag tidlig. Det har gitt resultater ivertfall!

2 elger felt i dag. 1 pigger og 1 kalv. Totalt 4 elg felt på ei kvote på 9 er vel status da skulle je mene. Ellers har TS lokalisert flere svartgubber! Haltpinken som tidligere var bekreftet skutt er nå observert haltende, så da var det nok ikke pinken som Johansen felte! Må være en annen svakrestilt tiur som datt den kvelden! Ingen bandemedlemmer meg bekjent som har felt elg.

Rasa-laget melder onsdag kveld at de har felt 7 elg og har igjen 3. Bjønndalen rapporterer om usedvanlig mye tiur og kunne skutt flere! Høres litt ut som en cognacrapport, men dette er vel en side for jaktskrøner!

Virker som det er mange som er interessert i elg-jakt-status! Sidene er godt besøkt om dagen! Og dæ er trivelig! Kjekt for fuglejegere å være oppdatert! Så får vi vi håpe de som er i felten bidrar med videre rapport og bilder.

Ingen kommentarer: