tirsdag 7. september 2010

Høne meg her og høne meg der...

For å bringe denne skakk-kjørte høne-bloggen tilbake på rett spor, så får jeg skrive litt om skikkelige høner. Det er tross alt 07.sept, og hvem bryr seg om blodiner og brunetter som skal redde verden og utrede om lysets opprinnelse (bortsett fra pose-og-sekk-jegere på Tundraen, da...). Har hørt rykter om MEGET BRA fugletellinger i allmenninga i dag. Det er snakk om bedre tellinger enn i 2006 og 2007, 27 fugl på ei linje har jeg hørt. Stort sett kull, men det kan jo bli ei artig avveksling for de av oss som bare har spist gammel-fugl de siste årene...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Blir arti før øss å få ei ung høne,kænsji ei litt regn-blaut ei..
Lure egentlig på om hu Youtube-bærta er ei fjør-løus høne som Bjønndalen har hatt en omgang hell tre mæ,har nemlig hørt noen rykter på bygda..Men,nok om det;-) Har litt trua på att noen ta øss når to-sifret antall fuggl i høst,skitt jakt ælle mænn! Ø.L(vørter)

Tiurmester sa...

Enig med Tore. Begynner å få nok av gammalfugl. Det er godt, men når det blir mye så kan det vara godt med en avveksling. Medda på Tundraen er alltid en hyggelig avveksling. 27 på ei linje!! Hå hå hå. Fytti hælvete! Her lukte det fugl!