tirsdag 20. september 2011

Jævlig smart sak til GPSen..

http://villmarken.blogspot.com/2011/07/garmin-astro-holder-mine-meninger-test.html

Tror je skal anskaffe meg en slik snarest..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Har en slik en. Itte testet den enda, men en ær avhengig av å ha lomme hvor du kan få festet den.. Bære en itte blir for opphengt i kun å sjå GPS`en, så ær den sikkert fin..

Anonym sa...

Kun å sjå på GPS`en skulle det stå...

Anonym sa...

Tecno-jeger! Jakt er jo først og fremst naturopplevelser, og ikke minst et friminutt fra hverdagens duppeditthelvete. Holder å sjekke kompasset et par ganger i året, så vet du hvor du er...

Andre sa...

App app app.. Fint å sjå hvor hunden innimellom er i terrenget på GPS`en.. Da slipper en å holde GPS`en i hånden, eller å dra den ut av ei lomme når en skal kikke hvor hunden er i terrenget.. Mæ en slik tecno ting kan en stå mæ børsa i nævan å vara klar da viltet kommer. Har en først begynt å bruke Astro GPS peiler, blir en trolig avhengig av den under jakt. Iallefall har jeg blitt avhengig av den, så slik er det.. Så da får folk avgjøre om de vil skaffe seg en slik duppeditt.. Forstatt skitt jakt for de som tar seg et friminutt fra hverdagens duppeditthelvete og de som tar seg et friminutt med hverdagens duppeditthelvete på jakt :)